8 Причини да Обичаме Дългите Чорапи

Чорапите с височина до бедрата винаги са имали специално място в сърцето ми и в моя гардероб. Те са идеалният аксесоар, който Ви помага да добавите малко усет към облеклото си, а и те просто крещят удобство. В крайна сметка винаги можем да добавим допълнителна топлина и комфорт в гардероба си през зимата чрез тях.

Ако все още не сте си купили чорапи от тази тенденция, имаме поне 8 причини, които да Ви убедят, че трябва да обикнете високите 7/8 чорапи тази зима.

Ето ги и тях, осемте причини да заобичате дългите чорапи
1. Защото те държат топло
Брррр! След като температурата започне да спада, винаги търсим начини да се затоплим и чорапите до бедрата са един от най-добрите ни съюзници. Те обещават да добавят точно необходимото количество топлина за уютен следобед у дома. Моята неделна рутина: гушкане с хубава книга и любимите чифтове чорапи до бедрата.

Черни памучни 7/8 чорапи ПАЗАРУВАЙТЕ ВИДА само за 8 лева

2. Защото те са вечно на мода и това ги прави устойчиви и екологични
Най-добрият аксесоар за допълване на стила, дългите чорапи също се отразяват добре на околната среда. Те са направени от памук, което значително намалява консумацията на енергия и ресурси по време на производството. Така можете да видите своя отпечатък върху околната среда!

3. Защото те са т. нар. fashion forward, тоест са изключително и винаги модерни
Носени от някои от вашите любими и най-емблематични герои – Кари от „Сексът и Градът“, Серина от Клюкарката / Gossip Girl/ и всички момичета от Pretty Little Liars – чорапите с високи бедра са нещо повече от тенденция, те са съществен моден аксесоар.

4. Защото са по-добри от панталоните
Вземете от така модерните oversized – широк пуловер и сменете панталоните си с чорапогащник и/или дълги чорапи. Съчетанието на широката горна част с прибиращия ефект, който имат чорапите върху краката Ви ще помогнат да се чувствате по-фриволно и удобно, за да можете да махнете за сбогом на панталона.

5. Защото те са най-добрият партньор на късите пижами
Искате ли да носите пижамите си с къси панралонки, но не искате да Ви е студено? Не търсете по-далеч от чорапите с дължина до бедрата. Този аксесоар и вашите пижамн с къси панталони са най-добрата комбинация от стил и комфорт, както за уютни вечери, така и за сутрини.

6. Защото те също много добре се комбинират с чорапогащи
Продължавайте да носите тънките си, прозрачните чорапогащници през цялата зима, като ги съчетаете с чорапи до бедрата. Те не само помагат за придаване на измерение на всичките ви изглеждащи чорапогащи, но и ще ви помогнат да се затоплите през този сезон. Не забравяйте, прозрачните чорапогащи на точки и дългите 7/8 чорапи винаги са добра идея!

7. Защото те са идеалният преходен елемент
Здравей, пролет, виждам те! За преходно време, което е горещо, студено, горещо, горещо и отново студено, разчитайте на дълги чорапи а за целия си външен вид. Те са надеждният елемент, който ще Ви позволи да продължите да носите любимите си поли и рокли през цялата пролет.

8. Защото ги имаме налични в цвят

Цветните дълги чорапи ще придадат свежест на Вашите едноцветни чорапогащници в бежово или черно. Те ще Ви донесат така желаното положително, пролетно настроение.

Източник и снимки: Рейчъл

Tags: ,

No comments yet.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.